×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu

Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

Biológiai szúnyoglárva-gyérítés

A Győr-Szol Zrt. szúnyoglárva-gyérítést végez, ebben az évben első alkalommal, légi biológiai eljárással. (Mint arra a szolgáltató korábban felhívta a figyelmet, ebben az évben légi kémiai gyérítésre már nincs lehetőség. Kémiai gyérítés csak földi eszközökkel engedélyezett.)

 

Amennyiben az időjárási körülmények engedik, 2020. április 15-én, szerdán a reggeli órákban légi biológiai szúnyoglárva-gyérítést végeznek a Győr-Szol Zrt. megbízásából. A beavatkozás Győr közigazgatási területén a szúnyoglárvák tenyészhelyeit, az ártereket, folyópartokat, tavakat érinti, mintegy 800 hektáron.

 

Ha az időjárás április 15-én, szerdán nem teszi lehetővé a beavatkozás elvégzését, illetve a teljes terület lefedését, akkor április 17-én, pénteken ismét megkísérlik a gyérítést.

Vissza
Fel
Normál