×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu

Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

Buszterelés

Az ÉNYKK Zrt. értesíti utasait, hogy útfelbontással járó munkálatok miatt 2017. augusztus 21-én (hétfőn) reggel 8.00 órától előreláthatólag 2017. szeptember 4-én (hétfőn) reggel 8.00 óráig az 1, 1A, 2B, 7, 8, 8B, 9A, 11, 14, 14B, 17, 17B, 19, 19A, 29 jelzésű autóbuszok terelőútvonalon közlekednek.

 

Az 1, 1A, 2B, 11, 14, 14B, 19 jelzésű járatok Újváros és Sziget irányába a Szent István út – Munkácsy Mihály utca – Zechmeister utca útvonalon közlekednek, nem érintik az „Aradi vértanúk útja, szökőkút” megállóhelyet, de megállnak a Szent István úton létesített „Honvéd liget” elnevezésű ideiglenes megállóhelyen.

 

A 8, 8B, 29 jelzésű járatok Sziget irányába a Révai Miklós utca – Jókai utca – Szent István út – Munkácsy Mihály  utca – Zechmeister utca útvonalon közlekednek, nem érintik a „Városháza” és az „Aradi vértanúk útja, szökőkút” megállóhelyeket, de ideiglenesen megállnak az „Eötvös park” megállóhely 01-es kocsiállásán.

 

A 7, 9A, 17, 17B, 19A, CITY jelzésű járatok a Szent István út – Munkácsy Mihály utca – Munkácsy Mihály utcai körforgalom – Munkácsy Mihály utca – Szent István út terelőútvonalon közlekednek, nem érintik az „Aradi vértanúk útja, szökőkút”, a „Virágpiac” és a „Zechmeister utca, Rába-part” elnevezésű megállóhelyeket, de megállnak a Szent István úton létesített „Honvéd liget” elnevezésű ideiglenes megállóhelyen és a „Munkácsy Mihály utca” megállóhelyen (a 9A, 17, 17B, 19A jelzésű járatok a Munkácsy Mihály utcából indulnak).

Vissza
Fel
Normál