×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu

Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

Díjmentes közterületi parkolás

Nem kell díjat fizetni Győrben 2020. április 6-tól, hétfőtől a Győr-Szol Zrt. által üzemeltetett közterületi parkolóhálózatban. A rendelkezés a nem közterületi fizető parkolóhelyekre nem érvényes. A Jókai, Révai, Árpád és Vásárcsarnok parkolóházat, a Dunakapu mélygarázst, valamint a Tarcsay utcai piac parkolót továbbra is az érvényben lévő díjszabás szerint lehet igénybe venni.

 

A 2020. április 6-tól hatályos 87/2020. (IV. 5.) Kormányrendelet értelmében a helyi közutak, valamint a helyi önkormányzat tulajdonában álló közforgalom elől el nem zárt magánutak, terek, parkok és egyéb közterületek várakozási területeinek a járművel történő, várakozási célú használatáért várakozási díjat nem kell fizetni a 40/2020. (III. 11.) Kormányrendelet szerinti veszélyhelyzet megszűnéséig.

 

A megváltott parkolási bérletek további érvényességét illetően a szolgáltató a veszélyhelyzet megszűnését követően tud tájékoztatást adni.

 

A Győr-Szol Zrt. a kezelésében lévő közterületi parkolóautomatákat üzemen kívül helyezte.

Vissza
Fel
Normál