×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu

Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

Felszámoljuk az illegálisan elhelyezett hulladékot!

Polgármesteri kinevezésem óta számos megkeresést kaptam a lakosságtól a győri szelektív hulladékgyűjtő szigetek körüli áldatlan állapotok, valamint a város különböző pontjain a hulladék illegális elhelyezése miatt. Tájékozódtam a helyzetről, és a panaszokat megalapozottnak találtam. A helyzet tarthatatlan.

 

Eljött az ideje annak, hogy Győrt megtisztítsuk! Ma, a Föld napján, amikor a természeti környezet megóvására hívjuk fel a figyelmet, úgy döntöttem, hogy felszámoljuk az illegálisan elhelyezett hulladékot és rendbe tesszük a szelektív hulladékgyűjtő szigeteket is.

 

Holnapra összehívtam a győri hulladékgazdálkodási feladatokat ellátó szervezetek képviselőit egy intenzív akcióterv kidolgozására. A fejleményekről rendszeresen tájékoztatást adunk.

 

A probléma megoldásában számítok a lakosság segítségére is, mert ez csak együtt, közös erővel sikerülhet!

 

Győr, 2020. április 22.

 

Dr. Dézsi Csaba András

polgármester

Vissza
Fel
Normál