×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu

Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

Győrbe látogatott az indonéz nagykövet

Abdurrachman Hudiono Dimas Wahab, Indonézia magyarországi nagykövete és delegációja hétfőn látogatott városunkba, ahol megbeszéléseket folytatott Borkai Zsolt polgármesterrel, Németh Zoltánnal a megyei közgyűlés elnökével, valamint Kalmárné dr. Hollósi Erikával, a megyei kereskedelmi és iparkamara titkárával.

 

A bemutatkozó látogatás során a gazdasági, kulturális és sport kapcsolatok erősítésének lehetőségeit tekintették át a felek, de turisztikai együttműködésekről és az oktatási cserekapcsolatokról is szó esett. A nagykövet jelezte, erősítenék a testvérvárosi kapcsolatokat is a két ország között, így egy esetleges győri partnervárosi együttműködésről is tárgyaltak.

Vissza
Fel
Normál