×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu

Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

Gyűlnek az adományok a Győri Segélyalap számlájára

A koronavírus járvány idején minden segítségre szükség van. Az elmúlt napokban a győri lakosság példamutató fegyelmezettségről és segítőkészségről tett tanúbizonyságot, ahogy a város egyes vállalkozásai is kiveszik a részüket a koronavírus ellen vívott küzdelemből.

 

Dr. Dézsi Csaba András polgármester megállapodást kötött a győri MIB Invest Group Kft. ügyvezető igazgatójával, Szekeres Istvánnal, aki  családjával együtt, 20 millió forint támogatással járult hozzá a városi összefogáshoz.

 

A polgármester bízik benne, hogy példájukat még sok önzetlen támogató fogja követni nem csak Győrben, hanem országosan is. A Győri Segélyalap 11737007-15466004-13430005 számlájára várják a további felajánlásokat.

 

2020. március 23.

Vissza
Fel
Normál