×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu

Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

Jó helyre került a felajánlás

Ez alkalommal egy ménfőcsanaki, általános iskolás kislánynak nyújthatott segítséget a tanulásban a győri önkormányzat, hiszen Nyikus Krisztián, a Lekri Group Kft. ügyvezetője Győri Segélyalapnak történt felajánlásának köszönhetően egy tabletet kapott ajándékba. A készüléket Laczkovits-Takács Tímea, a városrész önkormányzati képviselője, a Szociális, Egészségügyi és Lakásügyi Bizottság elnöke adta át.

 

„A kislány ez idáig telefonon kapta és végezte a leckét a digitális távoktatás idején, családja pedig a járvány miatt került nehéz helyzetbe. Bízunk benne, hogy az új eszköz segítségével egyszerűbb és hatékonyabb lesz számára a tanulás.” – fogalmazott Laczkovits-Takács Tímea.

 

A képviselő hozzátette, „A koronavírus járvány társadalmi következményei mindannyiunkat váratlan élethelyzetek elé állítottak. A Dr. Dézsi Csaba András polgármester által életre hívott Győri Segélyalap célja a járvány elleni küzdelem és a nehéz helyzetbe került győriek támogatása, hiszen ebben a rendkívüli időszakban talán még nagyobb szükség van az összefogásra, egymás támogatására és megsegítésére, mint bármikor.”

Vissza
Fel
Normál