×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu

Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

Lobogózzuk fel a Várost!

Lobogózzuk fel a Várost – tette közzé felhívását Győr Megyei Jogú Város Önkormányzat vezetése szeptember elején, amely nemzeti színű zászlók adományozása mellett döntött. Célja az akcióval az volt, hogy nemzeti ünnepeink alkalmával mindenki méltóképpen tudjon emlékezni, s már a közelgő október 23-i ünnepre fellobogózva legyen a város.

 

A felhívásra már eddig is több százan jelentkeztek.

 

A megigényelt zászló ünnepélyes átadására, 2018. október 1.-én 9:30 órától kerül sor a Városháza előtti téren Borkai Zsolt polgármester és Radnóti Ákos alpolgármester jelenlétében. Rossz idő esetén a Városháza aulájában.

 

További átvételi időpontok: kizárólag 2018. október 2.- án,  de. 8 órától – 11 óráig, du. 14 órától – 16 óráig, a Városháza aulájában vehetik át azok, akik a megadott határidőig elküldték igénylésüket. Későbbi időpont nem lehetséges.

 

A zászlók átvételekor az igénylők egy nyilatkozatot írnak alá, melyben vállalják, hogy minimum a nemzeti ünnepeinken (03.15., 08.20., 10.23.) a lobogókat kitűzik a házra.

Vissza
Fel
Normál