×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu

Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

Megújul a Batthyány liget játszótere

Mintegy 26 millió forintból teljesen felújítják a park játszóeszközeit. A rekonstrukció idején időszakos lezárások várhatók…

 

A felújítást kezdeményező dr. Somogyi Tivadar alpolgármester, a terület önkormányzati képviselője szerdai bejelentését követően a Győr-Szol Zrt. munkatársai rögtön meg is kezdték a munkát. Mint mondta, a park több mint száz éves múltra tekint vissza, és napjainkban is nagy népszerűségnek örvend, hiszen minden korosztály megtalálja itt a kikapcsolódás, pihenés, vagy éppen a sportolás lehetőségét. Hozzátette, képviselőként ezért is tartja fontosnak a liget folyamatos fejlesztését, amelynek keretében most a nagy kihasználtságnak örvendő játszótér felújítása következik.

 

A munkálatok során a játszótér összes eszközét felújítják, az esési felületekre pedig korszerű, rekortán borítás kerül. A járófelületek gyöngykavics burkolatát felfrissítik, a játszótér fa kerítését pedig táblás fémkerítésre cserélik. A felújítás április végére készül el, addig pedig előfordulnak részleges, vagy teljes zárások, ezek idejére a játszóteret használók türelmét és megértését kérik.

Vissza
Fel
Normál