×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu

Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

Munkálatok a Sió utcában

Az Útkezelő Szervezet idei költségvetésében szereplő Sió utca felújításának előkészületeit elvégezték az útkezelő mérnökei. Az elmúlt évben elkészíttették az útépítési, csapadékvíz elvezetési terveket, a szükséges építési engedélyt  a Kormányhivatal Útügyi Hatósága megadta.

 

Az Útkezelő Szervezet az útfelújítás időbeni megvalósítását összehangolta a közmű vezetékek üzemeltetőivel, tulajdonosaival - ennek megfelelően a szolgáltatók kicserélik a gázvezetéket és az ivóvíz vezetéket.

 

A gázvezeték házibekötés cseréje, valamint a gázvezeték gerincvezeték fúrásos technológiájú cseréje a napokban elkezdődött. Ezt követően a Pannon-Víz Zrt. is kicseréli az ivóvíz bekötővezetékeket.

 

A közművezetékek minden ingatlan esetében a személybejárók, vagy autóbeállók vonalában vannak, ezért napközben - a munkavégzések idejében - korlátozásokra kell számítani.

 

Az út felújítása a közművezetékek cseréjét követően indulhat el a nyár folyamán. A Sió utca útburkolata, vízelvezetése és járdái teljes hosszon, mintegy 360 méter hosszon újulnak meg idén önkormányzati forrásból.

 

A vezetékek cseréje és az azt követő útfelújítás miatt a lakók megértését és türelmét kérik. – közölte Máthé-Tóth Péter Győr Megyei Jogú Város Útkezelő Szervezetének sajtószóvivője.

Vissza
Fel
Normál