×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu

Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

Maradjanak otthon a 70 éven felüliek!

A Kormány a 46/2020. (III. 16.) Korm. rendelet 2. § (1) bekezdésében arra kéri a 70. életévüket betöltött személyeket, hogy lakó- illetve tartózkodási helyüket ne hagyják el!

 

Abban az esetben, ha a fentieket vállalják és erről tájékoztatják az önkormányzatot, az ellátásukról való gondoskodás a települési önkormányzat polgármesterének feladata, melyek a következők:

 

-          napi egyszeri szociális ellátási keretek közötti (térítésalapú) meleg étkezés biztosítása házhoz szállítással,

-          heti egyszeri élelmiszer bevásárlás lebonyolításának segítése,

-          heti egyszeri, vagy a szükségszerinti (havi felírású) gyógyszer kiváltás biztosítása.

 

A tájékoztatást az alábbi nyomtatvány (a nyilatkozat innen letölthető) benyújtásával személyesen a Honvéd liget 1. szám alatt a földszinti ügyfélszolgálaton hétfőn, szerdán és csütörtöki napokon, ügyfélfogadási időn kívül gyűjtőládában történő leadással, akár a nepjoletiosztaly@gyor-ph.hu e-mail címre történő beküldésével, illetve az 500-552; 500-574; 500-577-es telefonszámokon tehető meg.

 

 

Vissza
Fel
Normál