×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu

Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

Tájékoztató szolgáltatásokról és nyitva tartásokról – Pünkösd

Hiba-és kárbejelentés, szolgáltatási hibabejelentő

A Győr-Szol Zrt. hiba-és kárbejelentő vonala a 96/50-50-55-ös telefonszámon minden naptári napon 0-24 órában hívható.

 

Ügyfélszolgálatok

 

Június 10-én a Győr-Szol Zrt. és a GYHG Nonprofit Kft. ügyfélszolgálati irodái egységesen zárva lesznek, a telefonos ügyfélszolgálat nem működik.

 

Parkolás - Győr

Jókai, Révai és Árpád parkolóház, Dunakapu mélygarázs:

A Jókai, a Révai és az Árpád parkolóházban, valamint a Dunakapu mélygarázsban folyamatosan a szokásos, érvényben lévő díjakért lehet parkolni.

 

Utcai fizető parkolók

 

Június 8-án, szombaton Győrben a felszíni fizetőparkoló hálózat beállói a szombati díjfizetési rend szerint vehetőek igénybe. Az I. és a II. övezetben 8 és 14 óra között díjköteles a parkolás, a III. övezetben díjmentes.

 

Június 9-én, vasárnap és június 10-én, hétfőn Győrben a felszíni fizetőparkoló hálózat beállói díjfizetés nélkül vehetőek igénybe.

 

 

 

Ideiglenes vásárcsarnok és piac

 

A Bartók Béla út és a Szigethy Attila út sarkán kialakított ideiglenes vásárcsarnok és piac június 8-án, szombaton 6 és 14 óra között lesz nyitva.

 

Az Ideiglenes vásárcsarnok és piac június 9-én, vasárnap és június 10-én, hétfőn nem üzemel.

 

 

Tarcsay úti piac

 

Június 8-án, szombaton a Tarcsay úti piacon a szombati nyitva tartás szerint 6 és 14 óra között lesz kereskedés.

 

 

Sportingatlanok


A Magyar Vilmos Uszoda június 8-án, szombaton a rendes nyitva tartás szerint üzemel.

 

Június 9-én, vasárnap és június 10-én hétfőn a Magyar Vilmos uszoda zárva lesz.

 

A Barátság Sportpark június 8-án, szombaton a rendes nyitva tartás szerint üzemel.

 

A Barátság Sportpark június 9-én, vasárnap és június 10-én, hétfőn korlátozott nyitva tartással üzemel. A műfüves pályák és a kiszolgáló létesítmény zárva lesznek, míg a játszótér, a futópálya és a park további sporteszközei használhatóak.

 

 

Győr – Köztemetők

A Szabadhegyi, Nádorvárosi, Révfalui, Újvárosi, Sugár úti, Templom úti, Malomsori és a Koroncói úti köztemetők június 8-án, szombaton, június 9-én vasárnap és június 10-én hétfőn egységesen 7 és 20 óra között lesznek nyitva.

 

 

A Győr-Szol Zrt. szolgáltatásairól és nyitva tartásairól információ a www.gyorszol.hu weboldalon található.

 

 

Hulladékudvarok

 

A GYHG Nonprofit Kft. üzemeltetésében lévő győri és vidéki hulladékudvarok június 8-án, szombaton a rendes szombati nyitva tartás szerint üzemelnek.

 

A GYHG Nonprofit Kft. üzemeltetésében lévő győri és vidéki hulladékudvarok június 9-én, vasárnap és június 10-én hétfőn egységesen zárva lesznek.

 

 

Hulladékszállítás

 

A GYHG Nonprofit Kft. hulladékszállítási működési területén a lakossági hulladékszállítás változatlanul, a Hulladéknaptárban meghirdetett módon működik.

 

 

A GYHG Nonprofit Kft. szolgáltatásairól és nyitva tartásairól információ a www.gyhg.hu weboldalon található.

 

Vissza
Fel
Normál