×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu

Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

Támogatjuk a civileket – kiírtuk a pályázatot

A győri székhelyű civil szervezetek számára huszonöt millió Forintos, az egyházak számára tizenkét millió Forintos kerettel kiírtuk a támogatási pályázatot, amelyre április 24-től egészen 2020. május 29-ig lehet pályázni.

 

„A győri önkormányzat számára kiemelten fontos, hogy a Győrben hagyományosan erős civil élet működése a jelenlegi körülmények között is biztosított legyen, és a közösség érdekében végzett munkát az eddigiekhez hasonló lelkesedéssel tudják ellátni.” – mondta Dr. Dézsi Csaba András, Győr polgármestere. Hozzátette, „Győrben nagyon sok, az egész város, vagy egy-egy társadalmi csoport számára fontos ügyet képviselnek és karolnak fel a társadalmi szervezetek, munkájukra ma talán még nagyobb szükség van, mint bármikor.”

 

A támogatás a szervezet tevékenységi köréhez kapcsolódó programok, rendezvények költségeire, működési, beruházási, felújítási költségekre, valamint kiadványok készítésére, honlap fejlesztésre igényelhető.

 

A pályázatokkal kapcsolatos információk és dokumentumok innen elérhetők:


Civil pályázat


Egyházi pályázat

Vissza
Fel
Normál