×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu

Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

Útlezárás hétfőtől

Pannon-Víz Zrt. elkezdi a vezeték teljes cseréjét az érintett szakaszon, mely az Eszperantó út és a csatlakozó utcák lezárásával jár az alábbiak szerint:

 

Az Eszperantó útnak a Nádor aluljárónál lévő szakaszán az elmúlt év végén egy szennyvíz csatorna vezeték meghibásodása miatt beszakadt az útburkolat. A Pannon-Víz Zrt. a forgalom kisebb zavarása érdekében csak ideiglenesen javította ki a hibát.

 

A koronavírus okozta járvány miatti jelentős közlekedési forgalom csökkenést kihasználva a Pannon-Víz Zrt. elkezdi a vezeték teljes cseréjét az érintett szakaszon, mely az Eszperantó út és a csatlakozó utcák lezárásával jár az alábbiak szerint:

 

Április 27-én, hétfőtől lezárják az Eszperantó utat a Lidl áruház parkoló bejárat és a Corvin utca közötti szakaszon. Az áruház továbbra is megközelíthető lesz a parkoló bejárati kereszteződéséből, de csak a Mészáros Lőrinc út irányából.

 

A Tihanyi Árpád út 10. sz. épület előtti szervizút csak a Csaba utca felől lesz megközelíthető. - közölte a győri Útkezelő Szervezet.

 

A lezárás számos, menetrend szerint közlekedő autóbusz terelésével is jár, erről részletek itt olvashatók.

 

Vissza
Fel
Normál