×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu

Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

Vásárcsarnok

A közelmúltban felújított vásárcsarnokban az óvintézkedések betartásával az egészségügyi vészhelyzetben is zajlik a kereskedés. Az áruk jelentős része őstermelőktől származik, akik sokat dolgoznak azért, hogy portékájuk húsvét előtt a standokra, a húsvéti ünnepen az emberek asztalára kerülhessen. A minőségi termékeket előállító őstermelőktől történő vásárlással a helyi gazdaságot támogatjuk.

 

A győri vásárcsarnok alapesetben a rendes nyitvatartással működik, az ünnepi nyitvatartás szerint április 10-én, pénteken zárva lesz, április 11-én szombaton 6 és 14 óra között lesz nyitva, április 12-én vasárnap és április 13-án hétfőn zárva lesz. Április 14-től keddtől újra a rendes nyitvatartás lép életbe, ami a www.gyorszol.hu weboldalon olvasható.

 

Fontos tudni, hogy a biztonsági okok miatt visszavonásig kizárólag a Tesco felőli bejáraton lehet be- és kijutni a létesítményből, ahol egyszerre 99 vásárló tartózkodhat. Az érkező vásárlókat a piacfelügyelők számolják. Amennyiben a bent lévők száma eléri 99-et, új vásárló csak akkor léphet be, ha valaki más elhagyja a csarnok épületét. A vásárcsarnokban az üzletek zöme pultos kiszolgálású, a standok előtti várakozás során az 1-1,5 méter távolság megtartásával elkerülhető, hogy hosszabb sorok alakuljanak ki. Komolyan kell venni az életkorra vonatkozó szabályokat is, e szerint a 65 évnél idősebbek 9 és 12 óra között vásárolhatnak. A veszélyeztetett korú, idős, egészségügyi problémával küzdő emberek lehetőleg ne tartózkodjanak az üzletekben, ha tudják, kérjék meg rokonaikat, ismerőseiket, szomszédjaikat a szükséges áruféleségek beszerzésére!

 

A Tarcsay úti piacon a szerdai és a szombati piacokat megtartják, e két napon 6 és 14 óra között válogathatunk az őstermelők kínálatából. Ugyanitt a 65 évnél idősebbek az ismert okok miatt szintén 9 és 12 óra között vásárolhatnak. – közölte a Győr-Szol Zrt.

Vissza
Fel
Normál