×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu

Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

Zárják a játszótereket, segítenek a háziállatok ellátásában

Dr. Dézsi Csaba András polgármester közleménye a győri játszóterek zárásáról, a háziállatokról való gondoskodásban nyújtott segítségről

 

Tisztelt Győri Polgárok!

 

Információim szerint a mai napon még mindig sokan vitték gyermekeiket a győri játszóterekre. Tették mindezt a Magyar Kormány, a hatóságok, és az egészségügyi dolgozók által, a vírus terjedésének megelőzése érdekében végzett erőfeszítései ellenére.

 

A problémát kiküszöbölendő, a győri játszóterek zárását a mai napon megkezdtük.

 

A járvány idején sem feledkezhetünk meg házi kedvenceinkről, velük egy esetleges karantén idején is foglalkozni kell. A Zöld Eb Kutyás Érdekvédelmi Egyesület az önkormányzattal együttműködve segít azokon, akik a karantén idején nem tudják sétáltatni, illetve megfelelően ellátni állataikat. Az egyesület munkatársai a +36-21/262-0044 telefonszámon várják azok hívását, akik a szolgáltatást igénybe kívánják venni.

 

A járvány lassítása, megakadályozása csak összefogással valósulhat meg, amely összefogás során minden győri polgár együttműködésére, és támogatására számítok!

 

Vigyázzunk egymásra!

 

Győr, 2020. március 19.

Tisztelettel,

Dr. Dézsi Csaba András

polgármester

Vissza
Fel
Normál